Título

Coffee biotechnology

Autor

CESAR DE LOS SANTOS BRIONES

SOLEDAD MARIA TERESA HERNANDEZ SOTOMAYOR

Nivel de Acceso

Acceso Abierto

Referencia de datos

doi: http://dx.doi.org/10.1590/S1677-04202006000100015 

Resumen o descripción

In the last three decades, interest has turned to in vitro cell culture in different areas of coffee research. In vitro techniques have been applied not only for coffee improvement through genetic transformation but also to study various aspects in coffee cells such as chemical (caffeine synthesis and the production of coffee aroma), physiological and more recently, biochemical aspects. The most important advances obtained to date on in vitro coffee techniques in fields like biochemistry, physiology, regeneration systems and genetic engineering, are presented and discussed.

Fecha de publicación

2006

Tipo de publicación

Artículo

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Formato

application/pdf

Fuente

Brazilian Journal of Plant Physiology, 18(1), 217-227, 2006

Idioma

Inglés

Relación

&

Hernández-Sotomayor, S. M. (2006). Coffee biotechnology. Brazilian Journal of Plant Physiology, 18(1), 217-227.

Sugerencia de citación

Santos-Briones, C.S.,

Repositorio Orígen

Repositorio Institucional CICY

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