Título
Coffee biotechnology
Autor
CESAR DE LOS SANTOS BRIONES
SOLEDAD MARIA TERESA HERNANDEZ SOTOMAYOR
Nivel de Acceso
Acceso Abierto
Referencia de datos
doi: http://dx.doi.org/10.1590/S1677-04202006000100015
Materias
Resumen o descripción
In the last three decades, interest has turned to in vitro cell culture in different areas of coffee research. In vitro techniques have been applied not only for coffee improvement through genetic transformation but also to study various aspects in coffee cells such as chemical (caffeine synthesis and the production of coffee aroma), physiological and more recently, biochemical aspects. The most important advances obtained to date on in vitro coffee techniques in fields like biochemistry, physiology, regeneration systems and genetic engineering, are presented and discussed.
Fecha de publicación
2006
Tipo de publicación
Artículo
Versión de la publicación
Versión publicada
Recurso de información
Formato
application/pdf
Fuente
Brazilian Journal of Plant Physiology, 18(1), 217-227, 2006
Idioma
Inglés
Relación
&
Hernández-Sotomayor, S. M. (2006). Coffee biotechnology. Brazilian Journal of Plant Physiology, 18(1), 217-227.
Sugerencia de citación
Santos-Briones, C.S.,
Repositorio Orígen
Repositorio Institucional CICY
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